[]
1 Step 1

Bereken uw payroll tarief:

Bruto uurloonyour full name
Branche / caoyour full name
Aantal medewerkers op de payroll
1
0
25
Previous
Next
 

bereken uw payroll tarief

all-in tarief zonder verrassing achteraf!
innovadoo

duidelijk all-in tarief

Door de juiste kennis en kunde en ook het schaalvoordeel dat wij hebben als payrollbedrijf kunnen wij bij u een eerlijk payrolltarief hanteren, dat in de meeste gevallen ook nog voordeliger is dan dat u zelf personeel in dienst neemt. Hieronder ziet u het verschil tussen werknemers zelf in dienst nemen of via de payroll.

 
 

 

Barry Overink

uw payroll
specialist

BEL 053 – 203 2082MAIL MIJ

Payroll is niet meer weg te denken bij ondernemers. De formule is helder: u besteedt het juridisch en administratief werkgeverschap volledig uit aan Innovadoo. Simpel gezegd least u uw personeel, u betaalt een vast all-in uurtarief per gewerkt uur. In dit uurtarief zitten alle kosten zoals reserveringen voor: vakantiegeld, vakantiedagen, feestdagen, verzuim, pensioen, loonbelasting en sociale lasten, etc.

 

ruim 12.000 bedrijven werken met payroll medewerkers

de voordelen van payroll

binnen uw onderneming
innovadoo

Houd uw handen vrij
Dankzij payrolling kunt u zich richten op uw kernactiviteiten en hoeft u niet veel tijd en energie te steken in personeelszaken. U flexibiliseert bovendien heel eenvoudig (een deel van) uw werknemersbestand en heeftuw handen vrij om te ondernemen. Het is niet voor niets dat er ruim 195.000 werknemers in Nederland op de payroll staan en ruim 20% van de werkgevers hier gebruik van maakt.


All-in payroll tarief
Innovadoo hanteert geen toeslagen of verborgen marges of kosten. Vooraf weet u precies waar u aan toe bent. Geen verrassingen achteraf en een vast payrolltarief. De meeste reserveringen berekenen we 1 op 1 aan u door: pensioenpremies, onkostenvergoedingen, reiskosten en declaraties. Zo weet u als werkgever exact wat de loonkosten zijn.


  • Géén arbeidsrechtelijke risico’s
  • 5,5 jaar flexibiliteit in arbeidscontracten
  • U betaalt alleen voor gewerkte uren
  • Bij verzuim heeft u geen doorbetalingsverplichting

Geen verrassing achteraf 
Innovadoo Personeelsdiensten speelt een toonaangevende rol in het nieuwe flexwerken en is één van de snelst groeiende aanbieders op het gebied van payrolling en salarisadministratie. Wij werken met het all-in principe. Zo weet u als werkgever exact wat de loonkosten zijn en komt u niet voor verrassingen te staan. Dat maakt Innovadoo betrouwbaar, transparant en tot een goede zakenpartner.


whatsinit

Bestel gratis onze
payroll inspiratiebox

Boordevol met cases en tips voor
succesvol personeelsbeleid binnen uw onderneming

 
 
 

Innovadoo Personeelsdiensten BV | Telefoon 053 – 203 2082
Adres : CeeCee Center, Brouwerijstraat 20, 7523 XD Enschede

[]
1 Step 1
Bedrijfsnaamyour full name
Uw naamyour full name
Telefoonnummeryour full name
Berichtmore details
0 /
Previous
Next
Bereken uw tarief